Η Ευρωκλινική Αθηνών ένα από τα πλέον σύγχρονα διαγνωστικά και θεραπευτικά κέντρα της χώρας σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας προσφέρει στα μέλη του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Αττικής πακέτο εξετάσεων σε προνομιακή τιμή.

Η Ευρωκλινική Αθηνών (Δ/νση: Αθανασιάδου 7-9, πάροδος Δ. Σούτσου, 115 21, Αθήνα, 50μ από το Μετρό Αμπελοκήπων) παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας μέσω των σύγχρονων ιατρικών της κέντρων και ειδικών μονάδων στα οποία εφαρμόζονται οι πλέον σύγχρονες ιατρικές μέθοδοι και τεχνικές. Στο πλαίσιο της σύστασης του νέου, εξειδικευμένου ιατρείου ΣΚΠ, η Ευρωκλινική προσφέρει στα μέλη του Συλλόγου το παρακάτω πακέτο εξετάσεων:

  • Μαγνητική Εγκεφάλου /Αυχένα/ Θώρακος
  • Αιματολογικός έλεγχος (ούρια, κρεατινίνη, SGOT, SGPT, γ-GT, LDH, K, Na, CRP, B12, D ) + γεν. αίματος + γεν. ούρων
  • Εκτίμηση από Νευρολόγο
ΤΙΜΗ: 70 ΕΥΡΩ

Προϋποθέσεις και Διαδικασία

1. Για την πραγματοποίηση του ελέγχου είναι απαραίτητη η ύπαρξη ενεργού ΑΜΚΑ και η δυνατότητα συνταγογράφησης στον ΕΟΠΥΥ

2. Η εξέταση πραγματοποιείται με χορήγηση σκιαγραφικού μέσου το οποίο προσκομίζεται από τον εξεταζόμενο (συνταγογραφείται την ημέρα της εξέτασης στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ)

3. Θα πραγματοποιούνται δύο ραντεβού:

          1ο ραντεβού για απεικονιστικές/αιματολογικές εξετάσεις &
          2ο ραντεβού με τον νευρολόγο κο Κατσαβό για τον σχολιασμό των εξετάσεων και την  εκτίμηση λειτουργιών με 3 κλίμακες [EDSS, 9 Hole Peg Test (9-HPT), SDMT].

4. Τα ΑμΣΚΠ του Συλλόγου θα κλείνουν το ραντεβού τους για τις εξετάσεις στα τηλέφωνα

210 6416800 και 210 6416801 (Δευτ. – Παρ., 08:00-17:00)

5. Την ημέρα του ραντεβού θα πρέπει να έχετε τα κάτωθι:

  • Ταυτότητα
  • Το ΑΜΚΑ σας (που πρέπει να είναι ενεργό)
  • Βεβαίωση Ιδιότητας Μέλους (παρέχεται από το Σύλλογο στα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη)
  • Βεβαίωση εμβολιασμού ή νόσησης από COVID-19 ή rapid test 24 ωρών
6. Την ημέρα του ραντεβού θα γίνεται στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ η συνταγογράφηση των απεικονιστικών/αιματολογικών εξετάσεων από νευρολόγο της ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ και άμεσα θα πραγματοποιείται η διενέργειά τους.

7. Προγραμματισμός 2ου ραντεβού με τον Νευρολόγο της Ευρωκλινικής ,τον κ. Κατσαβό που έχει αναλάβει τη λειτουργία Ειδικού Ιατρείου για ΣΚΠ και πραγματοποιείται κάθε Τρίτη 16:00-20:00

Ισχύς της προσφοράς έως 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Euroclinic_Samskp_Prosfora