Γίνε εθελοντής

Γίνε κι εσύ μέλος της ομάδας των εθελοντών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας και χρησιμοποίησε τα ταλέντα και τις ικανότητές σου για να βελτιώσεις την ζωή των ατόμων με Πολλαπλή Σκλήρυνση. Σε χρειαζόμαστε σε όλες τις δράσεις μας! Μαζί σε κάθε βήμα!

Κάνε μια δωρεά

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας διενεργεί εκστρατείες ενημέρωσης για την Πολλαπλή Σκλήρυνση, δράσεις για την υποστήριξη των πασχόντων και των φροντιστών τους, και εκπροσωπεί τα Άτομα με Πολλαπλή Σκλήρυνση σε Κοινωνικούς, Πολιτικούς και Πολιτειακούς Φορείς, σε Διεθνείς Οργανισμούς και Συνέδρια. Με την δωρεά σου στηρίζεις την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας να συνεχίσει το έργο της. Χρειαζόμαστε την υποστήριξή σου!

Τρόπος Καταβολής Δωρεάς

Με κατάθεση ή έμβασμα στην Τράπεζα ALPHA BANK

(BIC: CRBAGRAAXXX) Αρ. Λογ. 154-00-2002-008835

IBAN GR0401401540154002002008835

Επωνυμία: Πανελλήνια Ομοσπονδία Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας (ΠΟΑμΣΚΠ)

Αιτιολογία: Δωρεά από …. (δωρεοδόχος)

Σημαντικό: σας παρακαλούμε στην αιτιολογία να αναφέρετε το ονοματεπώνυμό σας εάν πρόκειται για φυσικό πρόσωπο ή την επωνυμία σας εάν πρόκειται για επιχείρηση

 

Για τις δωρεές είναι απαραίτητη η ενημέρωσή μας στο τηλέφωνο +30 2130222777 ή αποστολή e-mail στο [email protected]

Η ενημέρωση θα πρέπει να γίνει αμέσως μετά τη δωρεά σας προκειμένου να αποσταλεί η σχετική απόδειξη- ισχύει για κάθε δωρεά ανεξαρτήτως ποσού.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας δηλώνει ότι τα στοιχεία είναι εμπιστευτικά και δεν θα χρησιμοποιηθούν από τρίτους για οποιοδήποτε σκοπό.

Γίνε συνεργάτης

Είσαι επιχειρηματίας ή ελεύθερος επαγγελματίας; Γίνε συνεργάτης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας και πρόσφερε τις υπηρεσίες σου για την Ομοσπονδία. Στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ή απλά διαθέτοντας λίγο χρόνο και τα ταλέντα σου μπορείς να βοηθήσεις την ΠΟΑμΣΚΠ να πραγματοποιήσει τις δράσεις της.  Σε χρειαζόμαστε για να επιτύχουμε τους στόχους μας! Μάθε πως στο email: [email protected] ή στο τηλ. 2130222777

Ίδρυσε έναν Σύλλογο Ασθενών με Πολλαπλή Σκλήρυνση

Είσαι ασθενής με Πολλαπλή Σκλήρυνση; Θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την Πολλαπλή Σκλήρυνση; Σε ενδιαφέρει η συνηγορία ασθενών με Πολλαπλή Σκλήρυνση;  Εάν ζεις στην Περιφέρεια και δεν υπάρχει άλλος Σύλλογος ασθενών με Πολλαπλή Σκλήρυνση στην περιοχή σου επικοινώνησε σήμερα μαζί μας για να σου δώσουμε πληροφορίες πως ιδρύεται ένας Σύλλογος, τι σκοπούς και στόχους έχει και πως μπορεί να ενταχθεί στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας. Μαζί πιο δυνατοί!