Γίνε εθελοντής

Γίνε κι εσύ μέλος της ομάδας των εθελοντών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας και χρησιμοποίησε τα ταλέντα και τις ικανότητές σου για να βελτιώσεις την ζωή των ατόμων με Πολλαπλή Σκλήρυνση. Σε χρειαζόμαστε σε όλες τις δράσεις μας! Μαζί σε κάθε βήμα!

Στήριξέ μας μέσω του Υou Be Hero

Το   είναι η πρώτη ηλεκτρονική πλατφόρμα συλλογικής χρηματοδότησης (crowdfunding) στην Ελλάδα, που μέσω της online πλατφόρμας της μετατρέπει τις ηλεκτρονικές σου αγορές σε δωρεές προς την αγαπημένη σου οργάνωση!

Χρησιμοποίησε τη για να μας κάνεις μια δωρεά κάθε φορά που κάνεις μια ηλεκτρονική αγορά χωρίς κανένα επιπλέον κόστος!

Είναι πολύ απλό στη χρήση και η εγγραφή διαρκεί μόνο μερικά λεπτά. Τι λες; Πάμε;

Οδηγίες

  1. Μπες στη σελίδα μας στοYouBeHero https://youbehero.com/gr/cause/panellinia-omospondia-atomon-me-sklirinsi-kata-plakas
  2. Πάτα στο κουμπί «Επιλογή Οργάνωσης» κι επίλεξε την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας
  3. Κάνε την εγγραφή σου είτε με email είτε με το Facebook account σου, είναι δωρεάν!

Η εγγραφή είναι απαραίτητη για την αποθήκευση της επιλεγμένης οργάνωσης

Εγκατάστησε τον «Ηρωικό Ενθυμητή» (μόνο για H/Y)

Στο σημείο αυτό θα σου δοθεί η δυνατότητα να εγκαταστήσεις τις ειδοποιήσεις, δηλαδή τον «Ηρωικό Ενθυμητή», οι οποίες θα σε ενημερώνουν ότι αγοράζεις από συνεργαζόμενο κατάστημα. Έτσι θα θυμάσαι κάθε φορά ότι μπορείς να συνεισφέρεις, χωρίς κανένα επιπλέον δικό σου κόστος, στο έργο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας – Είναι σημαντικό να μην το παραλήψεις αυτό το βήμα!

Ο Ηρωικός Ενθυμητής είναι διαθέσιμος για Chrome και Firefox (σε PC & Μac)

Είμαστε έτοιμοι!

Συνέχισε τις αγορές σου μέσα από την πλατφόρμα του YouBeHero!

Διάλεξε μία κατηγορία αγορών

Επίλεξε κατάστημα

Πάνω από 460 καταστήματα συνεργάζονται με την πλατφόρμα YouBeHero

Οδηγείσαι στο κατάστημα από το σχετικό κουμπί που θα βρεις στο προφίλ του καταστήματος της επιλογής σου.

Και αυτό ήταν!

Συνεχίζεις κανονικά τις αγορές σου στο κατάστημα.

Το ποσό της δωρεάς σου θα φανεί στο YouBeHero προφίλ σου!

Θα λάβεις κι ένα ενημερωτικό email για το ποσό της δωρεάς σου.

*Αν έχεις Ad Blocker, πρόσθεσε στην white-list του το YouBeHero ακολουθώντας τις αναλυτικές οδηγίες -> https://help.youbehero.com/odigies-xrisis/exlcude-from-ad-blockers/

Σας ευχαριστούμε!

 

Κατέβασε τις παραπάνω οδηγίες σε .PDF αρχείο από ΕΔΩ

Δες τα βίντεο:

Ενισχύστε το έργο της ΠΟΑμΣΚΠ ασφαλίζοντας το αυτοκίνητό σας μέσω της Goodfairy

 

Επιλέγοντας να ασφαλίσετε το αυτοκίνητό σας μέσω της Goodfairy, ενισχύετε οικονομικά το έργο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, τόσο με κάθε νέο συμβόλαιο, όσο και με κάθε ανανέωσή του.

Άμεσα, εύκολα και χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση, με μια δωρεά που θα κάνει η Goodfairy για λογαριασμό σας!

H Goodfairy είναι μια κοινωνική επιχείρηση, η οποία επιστρέφει το μεγαλύτερο μέρος των κερδών της, πίσω στην κοινωνία. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα, για το πως η πρώτη κοινωνική επιχείρηση της ασφαλιστικής αγοράς κάνει τα μαγικά της, εδώ https://www.goodfairy.gr

Στην επόμενη ανανέωση του ασφαλιστήριου σου, θυμήσου ότι η επιλογή σου για το που θα ξοδέψεις τα χρήματα σου, μπορεί να βοηθήσει αυτούς που το έχουν περισσότερο ανάγκη. Κάνε την εγγραφή σου και επίλεξε να στηρίξεις την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας.

Δείτε τα ενημερωτικά βίντεο:

 


Κάνε μια δωρεά

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας διενεργεί εκστρατείες ενημέρωσης για την Πολλαπλή Σκλήρυνση, δράσεις για την υποστήριξη των πασχόντων και των φροντιστών τους, και εκπροσωπεί τα Άτομα με Πολλαπλή Σκλήρυνση σε Κοινωνικούς, Πολιτικούς και Πολιτειακούς Φορείς, σε Διεθνείς Οργανισμούς και Συνέδρια. Με την δωρεά σου στηρίζεις την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας να συνεχίσει το έργο της. Χρειαζόμαστε την υποστήριξή σου!

Τρόπος Καταβολής Δωρεάς

Με κατάθεση ή έμβασμα στην Τράπεζα ALPHA BANK

(BIC: CRBAGRAAXXX) Αρ. Λογ. 154-00-2002-008835

IBAN GR0401401540154002002008835

Επωνυμία: Πανελλήνια Ομοσπονδία Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας (ΠΟΑμΣΚΠ)

Αιτιολογία: Δωρεά από …. (δωρεοδόχος)

Σημαντικό: σας παρακαλούμε στην αιτιολογία να αναφέρετε το ονοματεπώνυμό σας εάν πρόκειται για φυσικό πρόσωπο ή την επωνυμία σας εάν πρόκειται για επιχείρηση

 Για τις δωρεές είναι απαραίτητη η ενημέρωσή μας στο τηλέφωνο +30 2130222777 ή αποστολή e-mail στο poamskp@otenet.gr

Η ενημέρωση θα πρέπει να γίνει αμέσως μετά τη δωρεά σας προκειμένου να αποσταλεί η σχετική απόδειξη- ισχύει για κάθε δωρεά ανεξαρτήτως ποσού.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας δηλώνει ότι τα στοιχεία είναι εμπιστευτικά και δεν θα χρησιμοποιηθούν από τρίτους για οποιοδήποτε σκοπό.

Γίνε συνεργάτης

Είσαι επιχειρηματίας ή ελεύθερος επαγγελματίας; Γίνε συνεργάτης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας και πρόσφερε τις υπηρεσίες σου για την Ομοσπονδία. Στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ή απλά διαθέτοντας λίγο χρόνο και τα ταλέντα σου μπορείς να βοηθήσεις την ΠΟΑμΣΚΠ να πραγματοποιήσει τις δράσεις της.  Σε χρειαζόμαστε για να επιτύχουμε τους στόχους μας! Μάθε πως στο email: poamskp@otenet.gr ή στο τηλ. 2130222777

Ίδρυσε έναν Σύλλογο Ασθενών με Πολλαπλή Σκλήρυνση

Είσαι ασθενής με Πολλαπλή Σκλήρυνση; Θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την Πολλαπλή Σκλήρυνση; Σε ενδιαφέρει η συνηγορία ασθενών με Πολλαπλή Σκλήρυνση;  Εάν ζεις στην Περιφέρεια και δεν υπάρχει άλλος Σύλλογος ασθενών με Πολλαπλή Σκλήρυνση στην περιοχή σου επικοινώνησε σήμερα μαζί μας για να σου δώσουμε πληροφορίες πως ιδρύεται ένας Σύλλογος, τι σκοπούς και στόχους έχει και πως μπορεί να ενταχθεί στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας. Μαζί πιο δυνατοί!