«Ζώντας με την πολλαπλή σκλήρυνση: Τρεις γυναίκες που έχουν- άμεση ή έμμεση- σχέση με τη νόσο, εξομολογούνται» λέγεται το αφιέρωμα του ladylike.gr στην Πολλαπλή Σκλήρυνση.
 
Ο δημοσιογράφος Γιώργος Σακκάς με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πολλαπλής Σκλήρυνσης συνομίλησε με 3 γυναίκες που έχουν σχέση με την νόσο.
 
Ο κ. Σακκάς μίλησε με την κ. Αλίκη Βρυεννίου – Σύμβουλο Δημοσίων & Διεθνών Σχέσεων της ΠΟΑμΣΚΠ – προκειμένου να μάθει πώς είναι στην πράξη η ζωή όσων βιώνουν τι σημαίνει Πολλαπλή Σκλήρυνση.
 
Συμμετέχοντας στο αφιέρωμα, η κυρία Χρύσα Χρυσοβιτσάνου, Ειδικευμένη Κλινική Νοσηλεύτρια Τ.Ε. μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις επιπλέον γνώσεις που θα πρέπει να έχει ένας νοσηλευτής, ο οποίος ασχολείται με άτομα που νοσούν με Πολλαπλή Σκλήρυνση.
 
Η σεξολόγος και Σύμβουλος Σχέσεων, Τάνια Μπαταλαμά εστίασε στην σεξουαλική ζωή των ανθρώπων που νοσούν από τη συγκεκριμένη πάθηση.

Δείτε το αφιέρωμα και τα βίντεο των συνεντεύξεων στον σύνδεσμο:

 

https://www.ladylike.gr/afierwmata/zontas-me-tin-pollapli-sklirinsi-treis-ginaikes-pou-exoun-amesi-i-emmesi-sxesi-me-ti-noso-exomologountai/