Με πολλή χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία της ΠΟΑμΣΚΠ με το Mediterranean College.

To Mediterranean College, με ιδιαίτερη ευαισθησία σε δράσεις εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας, και με πρωτοβουλία του Γραφείου Καριέρας (Career Office) του Κολλεγίου, προχώρησε στην υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας (ΠΟΑμΣΚΠ). 

Το νέο μνημόνιο συνεργασίας προβλέπει, μεταξύ άλλων, τα εξής:

  • Την επιδότηση διδάκτρων η οποία κυμαίνεται από 20%-50%, σε οποιοδήποτε προσφερόμενο πρόγραμμα σπουδών του Κολλεγίου, για τα μέλη της ΠΟΑμΣΚΠ (μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, εργαζόμενους & συγγενείς α’ βαθμού, καθώς και μέλη των Συλλόγων-Μελών της Ομοσπονδίας).
  • Τη διεξαγωγή guest lectures από μέλη της ΠΟΑμΣΚΠ στους φοιτητές του Κολλεγίου.
  • Τη δυνατότητα συμμετοχής των μελών Δ.Σ., των εργαζομένων της ΠΟΑμΣΚΠ, καθώς και των συγγενών τους α’ βαθμού στα ανοικτά σεμινάρια και τις ημερίδες που διοργανώνει τακτικά το Mediterranean College, σε όλη τη διάρκεια ισχύος του παρόντος μνημονίου.
  • Τον προγραμματισμό εκπαιδευτικών επισκέψεων στις εγκαταστάσεις της Ομοσπονδίας.
  • Την συμμετοχή της ΠΟΑμΣΚΠ στο Employability Fair του Κολλεγίου και της κοινοποίησης των θέσεων εργασίας στην Ομοσπονδία.
  • Τη δυνατότητα πραγματοποίησης πρακτικής άσκησης ή εθελοντικής εργασίας, στις εγκαταστάσεις της οργάνωσης.

Η διεύρυνση των στρατηγικών συνεργασιών αποτελεί για το Mediterranean College, πρωταρχικό στόχο, στο πλαίσιο του Employability Scheme του Κολλεγίου. Το MC Employability Scheme® του MEDITERRANEAN COLLEGE είναι το 1ο Ολοκληρωμένο Σχέδιο Ενίσχυσης της Απασχολησιμότητας στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης, που προετοιμάζει τους φοιτητές να ανταποκριθούν αποτελεσματικά στις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας.

Σχεδιάστηκε για να τους βοηθήσει να αναπτύξουν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες, να τους καλλιεργήσει την έννοια της δια βίου μάθησης και να τους δικτυώσει με εργοδότες και επαγγελματίες. Διαθέτοντας ένα ευρύ φάσμα (550+) συνεργασιών με επιχειρήσεις, οργανισμούς και φορείς, το Mediterranean College, μέσω του MC Employability Scheme®,  επιτυγχάνει >90% επαγγελματική απορρόφηση των αποφοίτων του.

Synergasia_Poamskp_Mediterranean_College
Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ ΠΟΑμΣΚΠ και Mediterranean College