Είσαι φροντιστής;

Ήρθε η ώρα να ενισχύσεις την ανθεκτικότητά σου και να βελτιώσεις την ψυχική σου ευεξία. Με άλλα λόγια ήρθε η ώρα να φροντίσεις εσένα για να μπορέσεις να φροντίσεις καλύτερα τους άλλους.
Το πρώτο βήμα για τη συμμετοχή σου στο πρόγραμμα Υποστήριξης Φροντιστών “ΠΡΩΤΑ ΕΣΥ”, ξεκινάει με τη συμπλήρωση ενός ανώνυμου και εμπιστευτικού ερωτηματολογίου.

Πρόκειται για μία έρευνα σχεδιασμένη από κορυφαίους επιστήμονες που περιλαμβάνει 25 ερωτήσεις αναφορικά με τις συμπεριφορές γύρω από κάθε τομέα της ευεξίας (σωματική, συναισθηματική και ψυχική ευεξία). Στο τέλος της, θα λάβεις το σκορ σου και θα βοηθήσεις τους εισηγητές να εστιάσουν στα σημεία που χρήζουν προσοχής.
Μπορείτε να απαντήσετε το ερωτηματολόγιο εδώ: https://www.surveymonkey.com/r/prota-esy (χρόνος που απαιτείται: 4 λεπτά).

Λίγα λόγια για το πρόγραμμα Υποστήριξης Φροντιστών “ΠΡΩΤΑ ΕΣΥ”
Το πρόγραμμα Υποστήριξης Φροντιστών “ΠΡΩΤΑ ΕΣΥ” στοχεύει στην στήριξη των φροντιστών, την ενίσχυση της ανθεκτικότητάς τους και τη βελτίωση της ψυχικής τους ευεξίας. Μέσα από μικρά βήματα, συμβουλές και προσωπικές ιστορίες, θα συνεχίσετε το σπουδαίο έργο σας με μία μικρή διαφορά: φροντίζοντας και εσάς.

Το πρόγραμμα αποτελεί μία δράση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας (ΠΟΑμΣΚΠ) σε συνεργασία με την Thrive Global Greece και πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία της Novartis.

Εάν ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε Το πρόγραμμα Υποστήριξης Φροντιστών “ΠΡΩΤΑ ΕΣΥ”, παρακαλούμε συμπληρώστε την διεύθυνση email σας εδώ
για να λάβετε την αντίστοιχη ενημέρωση.