Πηγή: www.meallamatia.gr
Διαβάστε την χειμαρρώδη συνέντευξη της Κατερίνας Βρανά στην Κατερίνα Ροββά για το site “Η Ζωή Με Άλλα Μάτια”.
Η stand up κωμικός μιλάει για την απίστευτη περιπέτεια της υγείας της, τα όνειρά της, και την best of παράστασή της στις 14 Ιουλίου στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.
“Το να αισθάνεται κανείς συνεχώς δυστυχισμένος είναι μια ανεπίτρεπτη πολυτέλεια”, λέει και μου εξηγεί: “Το να πέσεις κάτω και να μείνεις για λίγο πεσμένος πριν σηκωθείς είναι απολύτως φυσιολογικό. Αλώστε, όταν είσαι κάτω ανασυγκροτείς τις δυνάμεις σου, αν σηκωθείς πολύ γρήγορα θα ζαλιστείς και θα ξαναπέσεις. Κάτσε, λοιπόν, κάτω και δυνάμωσε.”
“τα μεγάλα προβλήματα αντιμετωπίζονται πιο εύκολα από τα μικρά, καθημερινά, συνεχόμενα προβλήματα. Γιατί είναι τόσο μεγάλα που σε αποκλείουν από οτιδήποτε άλλο, ασχολείσαι μόνιμα με αυτά, βάζεις όλη σου την ενέργεια σε αυτά, έχεις έναν σοβαρό σκοπό”
Κατερίνα Βρανά: “Ακόμη και στα χειρότερά της, η ζωή έχει μαγικές στιγμές”