Παγκόσμια εκστρατεία #MSConnections

Σχετικά με την Παγκόσμια Ημέρα Πολλαπλής Σκλήρυνσης #WorldMSDay

Η 30η Μαΐου έχει ορισθεί επίσημα ως η Παγκόσμια Ημέρα Πολλαπλής Σκλήρυνσης (World MS Day). Τα μέλη της παγκόσμιας κοινότητας Πολλαπλής Σκλήρυνσης συνδέονται, μοιράζονται ιστορίες, ευαισθητοποιούν τον κόσμο και πραγματοποιούν εκστρατεία με όλα τα άτομα που πάσχουν από Πολλαπλή Σκλήρυνση.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας συμμετέχει κάθε χρόνο με δράσεις και εκδηλώσεις στην Παγκόσμια Εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης.

Η καμπάνια MS Connections (Σύνδεση ατόμων με Πολλαπλή Σκλήρυνση)

Το θέμα για την Παγκόσμια Ημέρα Πολλαπλής Σκλήρυνσης για τα έτη 2020-2022 είναι “MS Connections” (συνδέσεις στην ΠΣ). Η καμπάνια εστιάζεται στη δημιουργία συνδέσεων ανάμεσα στα μέλη της, σύνδεση με τον εαυτό και σύνδεση με ποιοτική φροντίδα.

Το μότο της καμπάνιας είναι «Εγώ συνδέομαι, Εμείς συνδεόμαστε» και το hashtag είναι #MSConnections. Η καμπάνια MS Connections έχει σκοπό να αντισταθεί στα κοινωνικά εμπόδια που οδηγούν τους ανθρώπους που πάσχουν από ΠΣ σε μοναξιά και κοινωνική απομόνωση. Είναι μια ευκαιρία να αναπτύξουμε καλύτερες υπηρεσίες, να γιορτάσουμε τα δίκτυα υποστήριξης και να προασπιστούμε την αυτοφροντίδα.

Ευχαριστούμε θερμά την Sanofi-Aventis για την ευγενική χορηγία που επέτρεψε την δημιουργία του βίντεο.